Com començar

Si esteu interessats/des per zazen, us recomanem que assistiu a una introducció a la pràctica. Igualment podeu venir i participar als zazens.

 

Els horaris de zazen, com arribar al dojo i les cotitzacions per fer-se soci les trobareu a la pàgina d’informacions pràctiques.

Introducció a la pràctica

 

Les sessions d’introducció per als debutants tenen lloc el primer dijous laborable de cada mes, de 18:30 a 19:15 al dojo. 

 

Durant la introducció s’expliquen sobretot els tres pilars de la pràctica de zazen:  la postura (el secret del zen), la respiració, i l’actitud de la ment durant zazen. 

 

Tanmateix s’explica com funciona el dojo, el significat dels diferents sons de la fusta i de les campanes, i es donen totes les altres informacions necessàries per a la bona pràctica de zazen.

 

Després de la introducció comença zazen a les 19:30. Els debutants són invitats a participar-hi.

 

La introducció és gratuïta i cal inscriure’s prèviament.

 

Per a participar a zazen

 

Cal portar roba còmoda i fosca que us permeti seure en un coixí (zafú) a terra. El dojo posa zafús a disposició dels practicants. Si per impediments físics no  us és possible seure en un zafú es busquen postures alternatives. Hi ha un vestuari on poder canviar-se.

 

Mitja hora abans de començar zazen, ja hi ha un responsable al dojo per acollir-vos, respondre a les posters preguntes i ajudar-vos a la vostra pràctica.

 

                  Dojo Zen de Girona - Gran Via Jaume I, 44, 3er-2a B, 17001 Girona